Bocuse d'Or Georgia-ს მთავარი კერძი ცნობილია

Bocuse d'Or Georgia-ს ეროვნულ შესარჩევ ჩემპიონატზე 8 მონაწილე გუნდმა კონკურსის მთავარი ინგრედიენტის - ღორის ჩალაღაჯის გამოყენებით, 5 საათსა და 35 წუთში უნდა მოამზადოს და ჟიურის წევრებს წარუდგინოს ხორცის კომპოზიცია ლანგარზე 3 გარნირთან და 2 სოუსთან ერთად.

ჟიურის წევრები კონკურსანტებს შემდეგი კომპონენტების მიხედვით შეაფასებენ: კერძის მომზადების ტექნიკა, ვიზუალი, გემოვნური თვისებები, ინოვაციური მიდგომა, დროის მენეჯმენტი, სისუფთავე და ა.შ.

„იმის გათვალისწინებით, რომ საქართველო წელს პირველად მონაწილეობს Bocuse d'Or-ის ეროვნულ შესარჩევ კონკურსში, მონაწილეებს ორი კერძის ნაცვლად, მხოლოდ ერთის მომზადება ევალებათ. ჩემპიონატის მთავარი კომპონენტი ქართული, ენდემური ჯიშის ღორის ჩალაღაჯი იქნება. მოგეხსენებათ, ქართული უნიკალური ღორის ჯიში გადაშენების პირას გახლდათ და ახლახან დაიწყო კვლავ წარმოება. მნიშვნელოვანია აღნიშნული პროდუქტის წინა პლანზე წამოწევა, რათა ავთენტური კერძები მაქსიმალურად შევინარჩუნოთ ქართულ სამზარეულოში. იმედი მაქვს, რომ ჩვენი კონკურსანტები კრეატიულობას გამოიჩენენ და საინტერესო კერძის მომზადებას შეძლებენ“, - აღნიშნა Bocuse d'Or Georgia-ს პრეზიდენტმა ლევან კობიაშვილმა.

ხორცის პროდუქტი წარმოდგენილია Bocuse d’Or Georgia-ს პარტნიორი მომწოდებლის - Nativeracha-ს მიერ.

Bocuse d'Or Georgia-ს ეროვნული ჩემპიონატი 2 და 3 ნოემბერს „Expo Georgia"-ს მე-11 პავილიონში გაიმართება.

დავით მირცხულავა - ბეტონის გრავიტაციული კაშხლის სეისმური ზემოქმედების გამო დანგრევის პრეცედენტი მსოფლიოში არ ყოფილა, კვლევებიდან გამომდინარე, „ნამახვანი“ მაღალსაიმედოა
ქართული პრესის მიმოხილვა 30.11.2020
ლევან დოლიძე - ახლა განსაკუთრებით მნიშვნელოვანია აქტიურობა და ყველა იმ ინიციატიის განხილვა, რაც ჩვენი უსაფრთხოების გაძლიერების ახალ და ეფექტიან მექანიზმებს შექმნის
უსაფრთხოებაზე გამავალი ერთობა: მოსაზრებები, შესაძლებლობები, შეთავაზებები
ირმა ინაშვილი - ჩვენ დამოუკიდებლად ვმოქმედებთ და ვაკეთებთ იმას, რასაც სინდისი გვკარნახობს! (R)
სილქფესტი ფასდაკლებების კვირეულს ხუთი ყველაზე მოთხოვნადი შეთავაზებით უერთდება
Wolt-ის ლურჯი პარასკევი დაიწყო