Bocuse d'Or Georgia-ს მთავარი კერძი ცნობილია

Bocuse d'Or Georgia-ს ეროვნულ შესარჩევ ჩემპიონატზე 8 მონაწილე გუნდმა კონკურსის მთავარი ინგრედიენტის - ღორის ჩალაღაჯის გამოყენებით, 5 საათსა და 35 წუთში უნდა მოამზადოს და ჟიურის წევრებს წარუდგინოს ხორცის კომპოზიცია ლანგარზე 3 გარნირთან და 2 სოუსთან ერთად.

ჟიურის წევრები კონკურსანტებს შემდეგი კომპონენტების მიხედვით შეაფასებენ: კერძის მომზადების ტექნიკა, ვიზუალი, გემოვნური თვისებები, ინოვაციური მიდგომა, დროის მენეჯმენტი, სისუფთავე და ა.შ.

„იმის გათვალისწინებით, რომ საქართველო წელს პირველად მონაწილეობს Bocuse d'Or-ის ეროვნულ შესარჩევ კონკურსში, მონაწილეებს ორი კერძის ნაცვლად, მხოლოდ ერთის მომზადება ევალებათ. ჩემპიონატის მთავარი კომპონენტი ქართული, ენდემური ჯიშის ღორის ჩალაღაჯი იქნება. მოგეხსენებათ, ქართული უნიკალური ღორის ჯიში გადაშენების პირას გახლდათ და ახლახან დაიწყო კვლავ წარმოება. მნიშვნელოვანია აღნიშნული პროდუქტის წინა პლანზე წამოწევა, რათა ავთენტური კერძები მაქსიმალურად შევინარჩუნოთ ქართულ სამზარეულოში. იმედი მაქვს, რომ ჩვენი კონკურსანტები კრეატიულობას გამოიჩენენ და საინტერესო კერძის მომზადებას შეძლებენ“, - აღნიშნა Bocuse d'Or Georgia-ს პრეზიდენტმა ლევან კობიაშვილმა.

ხორცის პროდუქტი წარმოდგენილია Bocuse d’Or Georgia-ს პარტნიორი მომწოდებლის - Nativeracha-ს მიერ.

Bocuse d'Or Georgia-ს ეროვნული ჩემპიონატი 2 და 3 ნოემბერს „Expo Georgia"-ს მე-11 პავილიონში გაიმართება.

ვლადიმერ ფესენკო - უკრაინის გარეშე უკრაინის მომავალზე შეთანხმების ნებისმიერი მცდელობები დამარცხებისთვისაა განწირული
ქართული პრესის მიმოხილვა 23.07.2021
თორნიკე შარაშენიძე - ხელისუფლების სერიოზული შეცდომა იყო ვაშინგტონისთვის არასწორი ინფორმაციის მიწოდებაში აშშ-ს ელჩის დადანაშაულება, შესაძლოა, ეს ამბავი მათ მომავალში ცუდადაც კი დაუბრუნდეთ
დავით ტატიშვილის სამედიცინო ცენტრმა ამჯერად ახალი ამბულატორიული ცენტრი აჭარის რეგიონში, ბათუმში გახსნა
"ალდაგში" ავტოდაზღვევის კამპანია დაიწყო - დააზღვიე და მზად ხარ!
კახა ოქრიაშვილი ე.წ. ჩრდილოვან კაბინეტთან დაკავშირებით პოზიციას ავრცელებს
ელემენტ კონსტრაქშენი ISO 9001:2015-ის მფლობელი გახდა
პორშეს ახალი, უნიკალური ელექტრომობილი Taycan Cross Turismo საქართველოშია