რა ხდება კაფე-ბარებში, რომელიც დღეიდან გაიხსნა - "ინტერპრესნიუსის" ფოტორეპორტაჟი

ღია სივრცის მქონე რესტორნებმა დღეიდან მუშაობა განაახლეს. თბილისში არსებულ კაფე-ბარებში ამ დროისთვის მომხმარებლის ნაკლებობაა. გთავაზობთ "ინტერპრესნიუსის" ფოტოკორესპონდენტის მიერ იმ კვების ობიექტებში გადაღებულ ფოტოებს, რომლებიც თბილისში ყველაზე დიდი პოპულარობით სარგებლობს.

დღეიდან რესტორნებს მუშაობა სპეციალური რეკომენდაციების დაცვით მოუწევთ, მათ შორის არის წინასწარი დაჯავშნის სისტემის გამოყენება და უნაღდო ანგარიშსწორებისთვის უპირატესობის მინიჭება.

რეკომენდაციები ასევე მოიცავს მაგიდის ერთჯერადი გადასაფარებლების გამოყენებას და დასუფთავების გამკაცრებულ ზომებს საერთო სივრცეებში (საპირფარეშოები, დერეფნები, დარბაზები, ლიფტები და ა. შ.). კერძოდ, დასუფთავებისთვის უნდა დაწესდეს პერიოდული 2-საათიანი რეჟიმი. ობიექტებში მაგიდები ერთმანეთისგან მინიმუმ 2-მეტრიანი დაშორებით უნდა იდგეს და ამასთან, ერთ მაგიდასთან მაქსიმუმ 6 მომხმარებლის მოთავსებაა ნებადართული. გამონაკლისის სახით კი შესაძლებელია ოჯახის წევრებისა და 12-წლამდე მოზარდის ერთ მაგიდასთან განთავსება.

ვიქტორ ყიფიანი - შავი ზღვის რეგიონისადმი დასავლეთის მიდგომა ოპერატიულად გადახედვასა და მისადაგებას საჭიროებს
ქართული პრესის მიმოხილვა 03.07.2020
კახა კუკავა - „თავისუფალი საქართველოს“ გარდა, მთელი პოლიტიკური სპექტრი დაშლილებში აწყობილი პარტიებია - ზოგი „ქოცების“ დაშლილებია, ზოგი „ნაცების“
ყაზახეთის რესპუბლიკის ელჩი საქართველოში - ყაზახეთის მიღწევა: პირველი პრეზიდენტის ნ. ნაზარბაევის როლზე (R)
თიბისი იპოთეკური სესხების სუბსიდირების სახელმწიფო პროგრამაში ერთვება
როგორ ვლინდება ლაქტოზის აუტანლობა და რით შეგვიძლია ჩავანაცვლოთ ცხოველური რძე ბავშვთა კვებაში?
მაკა ასათიანი განცხადებას ავრცელებს
„მზადება ზაფხულისთვის“  (R)
"პროკრედიტ ბანკმა" საკუთარი მზის ელექტროსადგური წარადგინა