„კმაზული“ - ხორცპროდუქტების ახალი ბრენდი

„კმაზული“ - ხორცპროდუქტების ახალი ბრენდი

ქართული ხორცპროდუქტების ბაზარზე ახალი ბრენდი „კმაზული“ გამოჩნდა. „კმაზულის“ ბრენდმა ფუნქციონირება ყველაზე პოპულარული პროდუქტით, საუცხოოდ შეკმაზული, გემრიელი სოსისების წარმოებით დაიწყო.

საქართველოს ბაზარზე მზა ხორცპროდუქტების მიმართ მოთხოვნა წლიდან წლამდე იზრდება, ადგილობრივი რესურსი კი არასაკმარისია, ამის შედეგად ბაზარზე იმატა იმპორტირებულმა ბრენდებმა. როგორც საწარმოში აცხადებენ, სწორედ ეს იყო გადაწყვეტილების მიღების ერთ-ერთი მთავარი წინაპირობა, რის შედეგადაც ხორცპროდუქტების ახალი ბრენდი შექმნეს. ადგილობრივი ფერმერები, ამ ეტაპზე, სოსისის ორ სახეობას, ივერიას და რძიანს ამზადებენ, სახეობების დამატებაზე კი პარალელურ რეჟიმში მუშაობენ.

„მომხმარებელს, ახალი ტექნოლოგიით და განსაკუთრებული გემოვნური თვისებებით დამზადებულ ხორცპროდუქტებს ვთავაზობთ „კმაზულის“ სახელით. ადგილობრივი წარმოება, საშუალებას გვაძლევს ჩვენს პარტნიორ ფერმერებთან მჭიდრო კავშირი შევინარჩუნოთ და ამგვარად, უსაფრთხო და გემრიელი პროდუქტი ვაწარმოოთ, ხელისაწვდომ ფასებში.“ - აცხადებენ საწარმოში.

ადგილობრივი ხორცპროდუქტების საწარმოსთვის, ამ ეტაპზე, ერთ-ერთი მთავარი მიმართულება კორპორატიული მომსახურება და ჰორეკა სექტორთან თანამშრომლობაა. ნებისმიერი ტიპის სასტუმროს, რესტორანსა თუ კვების ობიექტს, რომელიც დაინტერესებულია ქართული ხორცპროდუქტების შეძენით, „კმაზული“ ინდივიდუალურ თანამშრომლობას და მათზე მორგებულ პირობებს სთავაზობს.

ახლო მომავალში, „კმაზულის“ საქონლისა და ქათმის სოსისების შეძენა მარკეტებსა და სუპერმარკეტებშიც იქნება შესაძლებელი.

(R)

„კმაზული“ - ხორცპროდუქტების ახალი ბრენდი

ქართული ხორცპროდუქტების ბაზარზე ახალი ბრენდი „კმაზული“ გამოჩნდა. „კმაზულის“ ბრენდმა ფუნქციონირება ყველაზე პოპულარული პროდუქტით, საუცხოოდ შეკმაზული, გემრიელი სოსისების წარმოებით დაიწყო.

საქართველოს ბაზარზე მზა ხორცპროდუქტების მიმართ მოთხოვნა წლიდან წლამდე იზრდება, ადგილობრივი რესურსი კი არასაკმარისია, ამის შედეგად ბაზარზე იმატა იმპორტირებულმა ბრენდებმა. როგორც საწარმოში აცხადებენ, სწორედ ეს იყო გადაწყვეტილების მიღების ერთ-ერთი მთავარი წინაპირობა, რის შედეგადაც ხორცპროდუქტების ახალი ბრენდი შექმნეს. ადგილობრივი ფერმერები, ამ ეტაპზე, სოსისის ორ სახეობას, ივერიას და რძიანს ამზადებენ, სახეობების დამატებაზე კი პარალელურ რეჟიმში მუშაობენ.

„მომხმარებელს, ახალი ტექნოლოგიით და განსაკუთრებული გემოვნური თვისებებით დამზადებულ ხორცპროდუქტებს ვთავაზობთ „კმაზულის“ სახელით. ადგილობრივი წარმოება, საშუალებას გვაძლევს ჩვენს პარტნიორ ფერმერებთან მჭიდრო კავშირი შევინარჩუნოთ და ამგვარად, უსაფრთხო და გემრიელი პროდუქტი ვაწარმოოთ, ხელისაწვდომ ფასებში.“ - აცხადებენ საწარმოში.

ადგილობრივი ხორცპროდუქტების საწარმოსთვის, ამ ეტაპზე, ერთ-ერთი მთავარი მიმართულება კორპორატიული მომსახურება და ჰორეკა სექტორთან თანამშრომლობაა. ნებისმიერი ტიპის სასტუმროს, რესტორანსა თუ კვების ობიექტს, რომელიც დაინტერესებულია ქართული ხორცპროდუქტების შეძენით, „კმაზული“ ინდივიდუალურ თანამშრომლობას და მათზე მორგებულ პირობებს სთავაზობს.

ახლო მომავალში, „კმაზულის“ საქონლისა და ქათმის სოსისების შეძენა მარკეტებსა და სუპერმარკეტებშიც იქნება შესაძლებელი.

(R)

ავთანდილ წულაძე - ტრამპის პოლიტიკა ყველა მიმართულებით ჩიხშია შესული
ქართული პრესის მიმოხილვა 12.06.2025
„ხალიკ ბანკის“ მხარდაჭერით, ფოთის მულტიმოდალური ტერმინალი გაიხსნა
„სოფლის ნობათი“ - რძის გზა ფერმიდან მომხმარებლამდე და ხარისხზე დაფუძნებული ნდობის მოდელი
„აღმოაჩინე, დაზოგე, იზეიმე - კარფურის ლოიალობის პროგრამა „მაიქლაბი“ 6 წლისაა
„სტუდია 9“-ის მიერ დაპროექტებული „აგროჰაბის მულტიფუნქციური სივრცე სანაპიროზე“ Architizer A+Awards 2025-ის გამარჯვებულია
მონტაჟ ჯორჯიას ახალი საწყობი ავჭალაში - საბითუმო ფასები, 30 000-მდე დასახელების ელექტრო-სამონტაჟო პროდუქცია ერთ სივრცეში